Hoi

Mijn naam is Monique Snepvangers, geboren in een middenstandsgezin en opgegroeid op het platteland. Van jongs af aan werkte ik al mee op het land, dat was een mooie tijd. Mijn grootste ambitie was destijds om op jonge leeftijd zelfstandig te worden en alles zelf te beslissen, zodat ik geen verantwoording af diende te leggen. En zo is het uiteindelijk ook gelopen.


Ik trouwde op mijn 19e met mijn huidige, man waarna 15 maanden later onze eerste dochter werd geboren, 5 jaar later onze zoon en na 21 maanden onze jongste dochter. Ik leidde al snel een regulier bestaan, ‘met huisje, boompje, beestje’. Daarna had ik nog één wens , namelijk een reis met het hele gezin naar Amerika. Na dit gedaan te hebben leek mijn leven compleet. 
 
Toen werd het echter stil ...... Ik was nog geen 30 jaar en dacht ‘IS DIT HET NU’?


Ik ben opzoek gegaan en heb meerdere cursussen en opleidingen gevolgd, van voetreflexologie naar stervensbegeleiding Coaching tot zen meditatie.

Tussentijds ben ik gaan reizen, omdat ik dacht, dat ik daaruit misschien mijn geluk kon halen. 
Dit deed ik zowel met een vriendin als alleen, waardoor ik mijzelf meer ben gaan leren kennen. Bij thuiskomst was er toch weer dat stemmetje ‘IS DIT HET NU’, er was altijd een gevoel van onvrede .
 
Ook ben ik rond mijn 30e in aanraking gekomen met PADWERK wat op langere termijn mijn hele leven positief heeft beïnvloed. Ik ben erachter gekomen, dat ik altijd alle problemen buiten mijzelf heb gezocht maar het PADWERK heeft mij doen inzien om in de spiegel te kijken en te ontdekken, dat ik mijn eigen werkelijkheid schep. Dit brengt mij nu alle rust, kracht, liefde en energie.