Hallo, mijn naam is Monique Snepvangers. Ik ben geboren in een middenstandsgezin en opgegroeid op op het platteland. Van jongs af aan werkte ik al mee op het land, ik heb daar positieve herinneringen aan. Destijds was mijn grootste ambitie om op jonge leeftijd zelfstandig te worden, alles zelf te beslissen zodat ik geen verantwoording af diende te leggen aan anderen. En zo is het uiteindelijk ook gelopen.


Op mijn 19e trouwde ik waarna 15 maanden later onze eerste dochter werd geboren, 5 jaar daarna onze zoon en toen nog een dochter. Ik leidde al snel een traditioneel bestaan namelijk ' huisje, boompje, beestje'. Er restte mij nog slechts één wens, dat was een reis met het hele gezin naar Amerika. Na dat mijn wens was vervuld leek mijn leven compleet. 
 
Maar toen ...... Ik was nog geen 30 en dacht ‘IS DIT HET NU’?


Ik ging opzoek en volgde meerdere cursussen en opleidingen; van voetreflexologie naar stervensbegeleiding coaching tot zen meditatie.

Tussentijds ben ik gaan reizen, omdat ik dacht, dat ik daaruit misschien mijn vervulling kon halen. 
Dit deed ik zowel met een vriendin als alleen, waardoor ik mijzelf meer ben gaan leren kennen. Echter, bij thuiskomst was er toch weer dat stemmetje ‘IS DIT HET NU’, er bleef een gevoel van onvrede.
 
Tevens ben ik rond mijn 30e in aanraking gekomen met PADWERK, wat op langere termijn mijn hele leven positief heeft beïnvloed. Ik kwam erachter dat ik altijd alle problemen buiten mijzelf heb gezocht, maar het PADWERK heeft mij doen inzien om te reflecteren en daardoor te ontdekken dat ik mijn eigen werkelijkheid schep. Dit brengt mij nu alle rust, kracht, liefde en energie en kom ik daardoor meer thuis bij mezelf.